Musta Korkokengät Matalan Nauhalliset Pu Solid Saappaat Agoolar Top Naisten 8AC6q8wz Musta Korkokengät Matalan Nauhalliset Pu Solid Saappaat Agoolar Top Naisten 8AC6q8wz
Saappaat Matalan Nauhalliset Top Solid Naisten Korkokengät Musta Agoolar Pu
Tags

Musta Korkokengät Matalan Nauhalliset Pu Solid Saappaat Agoolar Top Naisten 8AC6q8wz

AKG APS4 jakaa virran ja antennisignaalit vastaanottimille

 


AKG lisäsi langattomien DMS700-, WMS4500-, WMS470- ja WMS420-järjestelmiensä tarvikepakkiin APS4-jakoyksikön, joka jakaa yhden antenniparin poimiman signaalin neljälle vastaanottimelle. Viestiliikenteen ohessa APS4 ruokkii vastaanottimia myös 12 voltin käyttövirralla – samojen BNC-kaapeleiden kautta kuin audiosignaalinkin.

APS4 toimii laajalla 470 – 952 MHz:n alueella ja kumpikin antenniliitäntä kykenee tarjoamaan virran kolmelle aktiiviselle elementille: esimerkiksi yhdelle aktiiviselle antennille ja kahdelle samaan ketjuun kytketylle antennivahvistimelle.


Käyttövirran syöttö on järjestetty signaalitiellä myös myötävirtaan ja APS4 puskee BNC-lähtöjen kautta 12 voltin käyttöjännitteen neljälle vastaanottimelle. BNC-kaapeleissa on yksilölliset oikosulkusuojaukset.
Valmistaja vakuuttaa, että säädettävien RF-tasojen ansiosta järjestelmä toimii vakaasti myös keskenään erimittaisilla ja erityyppisillä kaapeleilla kytkettynä.

Matalan Solid Naisten Agoolar Top Pu Nauhalliset Korkokengät Saappaat Musta Puolen yksikön kokoisen laitteen kotelo on metallia ja mukana toimitetaan tarpeelliset helat räkkiasennusta varten. Itse jakoyksikön ja asennustarvikkeiden lisäksi pakettiin kuuluu myös 10 BNC-kaapelia, sekä asianmukainen verkkomuuntaja.

Lisätiedot: Studiotec Pro Audio

16.12.2014
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy
Sandaalit Seksikäs Heelpointed Stiletto 35 Jalat Kengät Koko Harmaa Paljaat Huomautti Toe Naisellinen Korkokengät väri Muoti IqgwxZ