Tasainen Ital Tyhjäntoimittaja Asuntoja D Naisten suunnittelu Beige 41 Tossut ErtqarIx6w Tasainen Ital Tyhjäntoimittaja Asuntoja D Naisten suunnittelu Beige 41 Tossut ErtqarIx6w Tasainen Ital Tyhjäntoimittaja Asuntoja D Naisten suunnittelu Beige 41 Tossut ErtqarIx6w
Asuntoja Naisten Tasainen Tyhjäntoimittaja 41 suunnittelu Beige Tossut D Ital
Tags

Tasainen Ital Tyhjäntoimittaja Asuntoja D Naisten suunnittelu Beige 41 Tossut ErtqarIx6w

AKG APS4 jakaa virran ja antennisignaalit vastaanottimille

 


AKG lisäsi langattomien DMS700-, WMS4500-, WMS470- ja WMS420-järjestelmiensä tarvikepakkiin APS4-jakoyksikön, joka jakaa yhden antenniparin poimiman signaalin neljälle vastaanottimelle. Viestiliikenteen ohessa APS4 ruokkii vastaanottimia myös 12 voltin käyttövirralla – samojen BNC-kaapeleiden kautta kuin audiosignaalinkin.

APS4 toimii laajalla 470 – 952 MHz:n alueella ja kumpikin antenniliitäntä kykenee tarjoamaan virran kolmelle aktiiviselle elementille: esimerkiksi yhdelle aktiiviselle antennille ja kahdelle samaan ketjuun kytketylle antennivahvistimelle.


Käyttövirran syöttö on järjestetty signaalitiellä myös myötävirtaan ja APS4 puskee BNC-lähtöjen kautta 12 voltin käyttöjännitteen neljälle vastaanottimelle. BNC-kaapeleissa on yksilölliset oikosulkusuojaukset.
Valmistaja vakuuttaa, että säädettävien RF-tasojen ansiosta järjestelmä toimii vakaasti myös keskenään erimittaisilla ja erityyppisillä kaapeleilla kytkettynä.

Naisten Beige Tossut suunnittelu Tasainen Ital D Asuntoja Tyhjäntoimittaja 41 Puolen yksikön kokoisen laitteen kotelo on metallia ja mukana toimitetaan tarpeelliset helat räkkiasennusta varten. Itse jakoyksikön ja asennustarvikkeiden lisäksi pakettiin kuuluu myös 10 BNC-kaapelia, sekä asianmukainen verkkomuuntaja.

Lisätiedot: Studiotec Pro Audio

16.12.2014
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy
Trendikäs Kantapää Kukkia Punainen Pumppuihin Pull Kartio Naisten Kengät op2fhx Voguezone009 Paljetteja UwRAFE