L Ura Violetti Teräväkärkiset Ja Yc Kenkiä Ivory Juhlat Illalla Syksyllä Kengät Kesä Kevät Naisten Korot Häät Paljetti Toimisto OOqw0Trx L Ura Violetti Teräväkärkiset Ja Yc Kenkiä Ivory Juhlat Illalla Syksyllä Kengät Kesä Kevät Naisten Korot Häät Paljetti Toimisto OOqw0Trx L Ura Violetti Teräväkärkiset Ja Yc Kenkiä Ivory Juhlat Illalla Syksyllä Kengät Kesä Kevät Naisten Korot Häät Paljetti Toimisto OOqw0Trx L Ura Violetti Teräväkärkiset Ja Yc Kenkiä Ivory Juhlat Illalla Syksyllä Kengät Kesä Kevät Naisten Korot Häät Paljetti Toimisto OOqw0Trx L Ura Violetti Teräväkärkiset Ja Yc Kenkiä Ivory Juhlat Illalla Syksyllä Kengät Kesä Kevät Naisten Korot Häät Paljetti Toimisto OOqw0Trx
L Kevät Kesä Illalla Paljetti Korot Ja Juhlat Häät Toimisto Ura Kengät Syksyllä Yc Naisten Kenkiä Violetti Ivory Teräväkärkiset
Tags

L Ura Violetti Teräväkärkiset Ja Yc Kenkiä Ivory Juhlat Illalla Syksyllä Kengät Kesä Kevät Naisten Korot Häät Paljetti Toimisto OOqw0Trx

AKG APS4 jakaa virran ja antennisignaalit vastaanottimille

 


AKG lisäsi langattomien DMS700-, WMS4500-, WMS470- ja WMS420-järjestelmiensä tarvikepakkiin APS4-jakoyksikön, joka jakaa yhden antenniparin poimiman signaalin neljälle vastaanottimelle. Viestiliikenteen ohessa APS4 ruokkii vastaanottimia myös 12 voltin käyttövirralla – samojen BNC-kaapeleiden kautta kuin audiosignaalinkin.

APS4 toimii laajalla 470 – 952 MHz:n alueella ja kumpikin antenniliitäntä kykenee tarjoamaan virran kolmelle aktiiviselle elementille: esimerkiksi yhdelle aktiiviselle antennille ja kahdelle samaan ketjuun kytketylle antennivahvistimelle.


Käyttövirran syöttö on järjestetty signaalitiellä myös myötävirtaan ja APS4 puskee BNC-lähtöjen kautta 12 voltin käyttöjännitteen neljälle vastaanottimelle. BNC-kaapeleissa on yksilölliset oikosulkusuojaukset.
Valmistaja vakuuttaa, että säädettävien RF-tasojen ansiosta järjestelmä toimii vakaasti myös keskenään erimittaisilla ja erityyppisillä kaapeleilla kytkettynä.

Häät Teräväkärkiset Ura Kengät Syksyllä Kenkiä Ja Yc Naisten Korot Juhlat Toimisto L Kevät Violetti Ivory Illalla Paljetti Kesä Puolen yksikön kokoisen laitteen kotelo on metallia ja mukana toimitetaan tarpeelliset helat räkkiasennusta varten. Itse jakoyksikön ja asennustarvikkeiden lisäksi pakettiin kuuluu myös 10 BNC-kaapelia, sekä asianmukainen verkkomuuntaja.

Lisätiedot: Studiotec Pro Audio

16.12.2014
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy
Valkoinen Poikien Hopea Flex Nike Maastojuoksukengille psv Yhteystiedot w8PAXxHq