Vesi Kengät Xs Ulkona Erilliset ~ Sukellus Liukuesteillä Jooga Sukat Urheilu Ranta Xxl Unisex Musta Uimahalli Kengät tqExga Vesi Kengät Xs Ulkona Erilliset ~ Sukellus Liukuesteillä Jooga Sukat Urheilu Ranta Xxl Unisex Musta Uimahalli Kengät tqExga
Xs Erilliset Kengät Liukuesteillä Ranta Urheilu ~ Uimahalli Unisex Ulkona Sukellus Vesi Musta Sukat Xxl Jooga Kengät
Tags

Vesi Kengät Xs Ulkona Erilliset ~ Sukellus Liukuesteillä Jooga Sukat Urheilu Ranta Xxl Unisex Musta Uimahalli Kengät tqExga

AKG APS4 jakaa virran ja antennisignaalit vastaanottimille

 


AKG lisäsi langattomien DMS700-, WMS4500-, WMS470- ja WMS420-järjestelmiensä tarvikepakkiin APS4-jakoyksikön, joka jakaa yhden antenniparin poimiman signaalin neljälle vastaanottimelle. Viestiliikenteen ohessa APS4 ruokkii vastaanottimia myös 12 voltin käyttövirralla – samojen BNC-kaapeleiden kautta kuin audiosignaalinkin.

APS4 toimii laajalla 470 – 952 MHz:n alueella ja kumpikin antenniliitäntä kykenee tarjoamaan virran kolmelle aktiiviselle elementille: esimerkiksi yhdelle aktiiviselle antennille ja kahdelle samaan ketjuun kytketylle antennivahvistimelle.


Käyttövirran syöttö on järjestetty signaalitiellä myös myötävirtaan ja APS4 puskee BNC-lähtöjen kautta 12 voltin käyttöjännitteen neljälle vastaanottimelle. BNC-kaapeleissa on yksilölliset oikosulkusuojaukset.
Valmistaja vakuuttaa, että säädettävien RF-tasojen ansiosta järjestelmä toimii vakaasti myös keskenään erimittaisilla ja erityyppisillä kaapeleilla kytkettynä.

Urheilu Ranta Sukat Jooga Kengät Liukuesteillä Erilliset Vesi Uimahalli Ulkona Musta Kengät Xxl Xs ~ Sukellus Unisex Puolen yksikön kokoisen laitteen kotelo on metallia ja mukana toimitetaan tarpeelliset helat räkkiasennusta varten. Itse jakoyksikön ja asennustarvikkeiden lisäksi pakettiin kuuluu myös 10 BNC-kaapelia, sekä asianmukainen verkkomuuntaja.

Lisätiedot: Studiotec Pro Audio

16.12.2014
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy
Sandaalit Korkokengät Kiilat Jieeme Hihna Solki 2 Naisten Kengät Naiset Musta Seksikäs wUqwYa0xfR